Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna
Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Galerie - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Risotto z kurczakiem i pieczarkami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna -> Plociuchowo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DorotaKrawczyk
Stajenny



Dołączył: 29 Lip 2010
Posty: 147
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Chełmno
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Sob 1:18, 23 Kwi 2011    Temat postu:

Wpadłam tu na chwilkę poczytać i...tak zgłodniałaaaaam Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora
HonkyTonkVille
Ranczer



Dołączył: 02 Cze 2010
Posty: 1257
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wielkopolska
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 12:38, 25 Cze 2011    Temat postu:

To trochę odświeżę temat.

Ja zjadam owsiankę prawie co dzień na śniadanie. Pięć łyżek sypię, dodaję do smaku trochę rodzynek, płatków migdała i miodu.
Ale nie jem tego na mleku, bo mleko mi nie służy, dodaję trochę wody i gotuje aż tej wody nie wchłonie i nie napęcznieje.
Pychotka
I do tego rewelacja odżywczo: niski indeks glikemiczny, i wyposażony w najlepsze aminokwachy i najwiecej blonnika rozpuszczalnego.

Maratonczycy, wioślarze, kolarze i kulturysci wymiataja owsiankę kilogramami.

Najlepszy pokarm swiata.

Polecam tak gorąco jak country z lat 90tych
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Pablo
Ranczer



Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 1202
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 13:00, 25 Cze 2011    Temat postu:

Muszę spróbować. Ja preferuję warzywa w każdej postaci: gotowane, na parze, smażone, surowe. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
HonkyTonkVille
Ranczer



Dołączył: 02 Cze 2010
Posty: 1257
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Wielkopolska
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 16:39, 25 Cze 2011    Temat postu:

Warzywka jak najbardziej też, i też w każdej postaci, chociaż surowe już nie przechodzą tak gładko jak ktoś ma podroby sfilcowane Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora
teachair
Wielebny



Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1757
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 13:05, 29 Mar 2013    Temat postu: Wielkopiątkowa rybka po grecku

Odświeżam temat, jako że dziś dzień bezmięsny, a mam świetny sposób na obiadek.

Potrzebujecie: filet z dowolnej rybki według smaku - ja używam fileta z mintaja z Biedronki - REWELACYJNY!, sos grecki Dawtona, 4 marchewki, pietruszkę i kawałek selera (cebula jak ktoś lubi), mąkę, olej, sól i pieprz do smaku. Czas przygotowania: pół godziny. Koszt: 5 zł/osobę przy 3 osobach.

Procedura przygotowania poniżej. Należy kliknąć link i otworzy się pokaz slajdów. SMACZNEGO!

[link widoczny dla zalogowanych]


Ostatnio zmieniony przez teachair dnia Pią 13:12, 29 Mar 2013, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Huberts
Z-ca Szeryfa
Z-ca Szeryfa



Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 2660
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 13:24, 29 Mar 2013    Temat postu:

Na rybkę po grecku patentów jest kilka. Najlepszy to kupić dowolnie drogą rybę w dowolnie drogim sklepie, oczywiście na kredyt, po czym wspomniany kredyt kazać spłacić Niemcom Smile

Pzdr.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
teachair
Wielebny



Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1757
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 13:28, 29 Mar 2013    Temat postu:

Hyhy

Jednak wolę po swojemu. Radość z przygotowania czegoś dla innych jest o wiele większa niż z faktu, że ktoś spłaca twoje długi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna -> Plociuchowo Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
Appalachia Theme © 2002 Droshi's Island