Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna
Home - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Galerie - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Risotto z kurczakiem i pieczarkami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna -> Plociuchowo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tommy
Traper



Dołączył: 11 Wrz 2009
Posty: 944
Przeczytał: 6 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Miechów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 14:27, 06 Gru 2010    Temat postu:

E... nie przerażaj się Smile i wstawiaj, wstawiaj dla pozostałych...
A tak pozostaje modyfikacja do indywidualnych potrzeb Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ana
Traper



Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Stara Anglia :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Wto 9:07, 07 Gru 2010    Temat postu:

teachair napisał:
Czyli moje dania zabiłyby Was?

Przestraszony Przestraszony Przestraszony Przestraszony Przestraszony

Więcej nie wstawiam Zalamany



Tomaszku Razz co nas nie zabija to nas wzmacnia jak mawia mój bezglutenowy syn Kwadratowy
Twoje przepisy po drobnych modyfikacjach na własne potrzeby są super.
Bezglutenowcy potrafią uzdatniać jedzonko i stosować zamienniki . Liczy sie pomysł.
Zatem czekamy na kolejny pyszny pomysł na pyszne co nie co przewala oczami
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dzidzia
Barman



Dołączył: 08 Paź 2007
Posty: 458
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Elbląg
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 12:03, 08 Gru 2010    Temat postu:

Teacher
Też jestem zdania żebyć wstawiał.

Zastanawiam się tylko kto to u Was je. Ja lubię takie potrawy i widać to po mnie, ale po Was .....

dzidzia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cowboykash
Szeryf
Szeryf



Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5699
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Otwock i Warszawa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 12:13, 08 Gru 2010    Temat postu:

Widocznie praca z dziećmi w szkole wpływa na szybkie spalanie kalorii Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
teachair
Wielebny



Dołączył: 10 Wrz 2009
Posty: 1757
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 17:54, 08 Gru 2010    Temat postu:

Toście mnie dawno nie widzieli... Przybyło tu i ówdzie Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dzidzia
Barman



Dołączył: 08 Paź 2007
Posty: 458
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Elbląg
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 20:26, 08 Gru 2010    Temat postu:

wstaw zdjęcie

dzidzia
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cowboykash
Szeryf
Szeryf



Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5699
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Otwock i Warszawa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:58, 08 Gru 2010    Temat postu:

I napisz jak Cię przyrządzić, żebyś był zjadliwy Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wojciech130
Poganiacz bydła



Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa-Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 23:45, 08 Gru 2010    Temat postu:

Ja tam mogę upitrasić wszystko !
A i przepisów mnóstwo posiadam o wielce kulinarnych tajnikach
więc jakby co to służę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ana
Traper



Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Stara Anglia :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Czw 8:28, 09 Gru 2010    Temat postu:

z całą odpowiedzialnością potwierdzam to co mówi Wojtek Razz
potrafi wyczarować WSZYSTKO w dodatku z niczego Hyhy
wielokrotnie to udowodnił.
Do historii przeszła przepyszna sałatka której jednym ze składników był bukiet imieninowy Przestraszony Przestraszony Przestraszony

a pierogi ruskie - poezja
najbardziej zadziwia mnie to,że Wojtek te wszystkie cudowne smakołyki wyczarowuje w tz międzyczasie Very Happy
Wojciechu ,nie daj się prosić zdradź przepis na jakąś pychotkę przewala oczami
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wojciech130
Poganiacz bydła



Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa-Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 23:15, 09 Gru 2010    Temat postu:

Tak po prawdzie to pewnikiem była by to nowa książka kucharska
25 lat praktyki robi swoje.
Dziękuje Aniu za komplement. Zawstydzony

a tak w ogóle to ostatnio w dom przysmakiem są gofry z lidla z nutellą
i bitą śmietaną też z lidla Rotfl

piszcie co byście chcieli zjeść to dam Wam najlepszy przepis.

Na Wigilię w Alamo będą ruskie oczywiście pierogi i coś jeszcze przewala oczami

pzdr.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ana
Traper



Dołączył: 19 Lip 2009
Posty: 979
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Stara Anglia :)
Płeć: Kobieta

PostWysłany: Pią 10:03, 10 Gru 2010    Temat postu:

jaka bita śmietana Przestraszony jaka czekolada Przestraszony o czym ty gadasz ? a gdzie Twoja żelazna dieta Hyhy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wojciech130
Poganiacz bydła



Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa-Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 13:50, 28 Lut 2011    Temat postu:

[link widoczny dla zalogowanych]

No to macie coś na przekąskę,
bo coś przestój w temacie. Piwo
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Cowboykash
Szeryf
Szeryf



Dołączył: 26 Lut 2007
Posty: 5699
Przeczytał: 3 tematy

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Otwock i Warszawa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 13:59, 28 Lut 2011    Temat postu:

Wojtuś Smile zaraz wpadnę .... kupić jakieś płyny ??????? Smile Smile Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wojciech130
Poganiacz bydła



Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa-Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 14:01, 28 Lut 2011    Temat postu:

schab karkowy pieczony po staro polsku,
nacierany czosnkiem,majerankiem,solą na min.12h(ciemne i chłodne miejsce)
pieczemy na podkładzie ze słoniny w tem.180. w zależności od wagi 1kg=1h po 30min.
przekręcić, polewamy co jakiś czas wywarem lub rosołem.
Podobnie obchodzimy się ze schabem środkowym, wówczas będzie soczysty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wojciech130
Poganiacz bydła



Dołączył: 31 Lip 2010
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: Warszawa-Grochów
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 14:03, 28 Lut 2011    Temat postu:

jestem w pracy ale jak by co, to dzwoń i wrota otwieram...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum COUNTRYMUSIC.PL Strona Główna -> Plociuchowo Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
Appalachia Theme © 2002 Droshi's Island